Yhteistyössä on voimaa!

yhteistyötä

Yksi tärkeimmistä asioista, jonka olen politiikassa oppinut ja jota olen saanut olla omalta osaltani edistämässä, on luottamuksellisen yhteistyön merkitys ja yhteisten tavoitteiden eteen ponnistelu.

Kaupunginhallituksen puheenjohtajana olen saanut rakentaa puoluerajat ylittävää yhteistyötä, jonka voimin olemme tehneet vastuullisia ja kestäviä päätöksiä. Kaupunginhallituksen puheenjohtajistosta on vuosien aikana muodostunut tiivis ja toimiva joukko, joka etsii yhteisiä ratkaisuja ja tekee töitä yhteisten tavoitteiden eteen – positiivisella asenteella ja tulevaisuuteen uskoen. Yksilösuoritusten sijaan me olemme tehneet yhdessä!

Tulethan tapaamaan meitä torstaina 30.3. klo 14 alkaen Vaalikadulle! Vaihdetaan ajatuksia siitä, miten Salon tulevaisuus tehdään yhdessä!

Ylen vaalikone auki!

Ylen vaalikone

Käythän tutustumassa Annikan vaalikonevastauksiin ja videoon! Klikkaamalla linkkiä pääset suoraan Annikan vastauksiin.

Flaierit painosta!

IMG_0521

Marjatan, Juhan ja Oskun kanssa teemme näissä kuntavaaleissa yhteistyötä. Tänään saimme vihdoinkin oman flaierimme painosta! Nyt vain luukuttamaan ja esitteitä jakamaan!

Kiitos mukavista kohtaamisista!

IMG_0522

Aurinko paisto Rautatieasemalla ja lohikeitto maistui! Kiitos kaikille päivän aikana kanssamme niin torilla kuin Rautatieasemallakin ajatuksia vaihtaneille!

IMG_0524

IMG_0525

Lohikeittoa Rautatieasemalla!

Huomenna tarjolla maukasta lohikeittoa Salon Rautatieasemalla! Ennen lohikeittoa olemme tavattavissa Salon torilla Kokoomuksen teltalla. Nähdään!

Liput liehumaan #yönkautta!

lauantai1

Viimeisenä kampanjaviikonloppuna ei nukuta! Kuvassa liput liehuvat Turussa lauantaina alkuillasta. Nyt mennään työn ja yön kautta – innostuneella otteella!

Ei maailma haukkumalla parane!

lauantai4

Tukitiimini on ihana ja laaja joukko erilaisia, eri-ikäisiä ihmisiä. Toisinaan matkassa kulkee myös karvaiset ystävät, jotka muistuttavat positiivisuuden merkityksestä. ”Ei maailma haukkumalla parane”, kokoomuskoira Kosti toteaa kuvassa.

Mukavia kohtaamisia kävelykadulla

lauantai2

Keskiviikon kuva kävelykadulta on muisto erityisen mukavasta kohtaamisesta. Kymmenen vuoden takainen sello-oppilaani lähestyi minua päivällä viestillä – hän halusi auttaa jakamalla vaalilehteäni Turun suunnalla. Ella tuli moikkaamaan ja hakemaan lehtinippua sovitusti kävelykadulta. Samalla hän liittyi Kokoomusnuoriin! Upea, uusi kokoomuslainen – tervetuloa mukaan!

Jalat maassa, pää pilvissä!

lauantai3

Keskiviikon kampanjakierroksella pysähdyimme myös Uudessakaupungissa. Torilla minua odotti ihana yllätys – villasukat lempiväreissäni kannustavan kortin kera. Kaunis kiitos Ilmille, Anterolle ja Eevalle!

Ministerin matkassa

image

Ministeri Toivakka vieraili Varsinais-Suomessa tiistaina 14. huhtikuuta. Kiersimme ministerin mukana Turussa, Liedossa, Paimiossa ja Salossa. Turun kävelykadulla saimme syliimme ihanat Sulon ja Vilin.

Rautatieasemalla aamuisin

image

Tiimimme on kahvireppuillut useana aamuna jo muutaman viikon ajan Salon rautatieasemalla. Olemme saaneet useita vakikahvitettavia, mutta joka aamulle löytyy myös uusia asiakkaita – kahvikupillisesta ilahtuneita matkalaisia. Tänään tuulisen sään johdosta kahvi teki erityisen hyvin kauppansa!

 

Sunnuntaina Salossa

image

 

Sunnuntaina kahvirepun kanssa kulkiessamme koimme monta mukavan kannustavaa kohtaamista Salon kaduilla. Ventovieraiden peukut ja vilkutukset ohiajaneista autoista toivat hymyn huulille, samoin keskustelut kahvikupposen äärellä!

Kiitos jokaiselle kampanjassa auttaneelle ja kannustaneelle! Positiivinen palaute ja tsemppi vie eteenpäin!

 

Kampanjoinnissa tarvitaan omien tukea!

Kampanjointi on antoisaa ja monipuolista puuhaa, jossa ehdokas tarvitsee monenlaista tukea. Olen onnekas, koska perheenjäseneni ovat osallistuneet tukitiimini toimintaan aktiivisesti. Kuvassa pikkuveljeni mukana Paraisilla, jossa osallistuimme ruotsinkielisille vaalimessuille. Ammattikoulun oppilaita kiinnosti politiikka kiitettävästi!vaali5

Vaalityö on joukkuepeliä!

Varsinais-Suomen Kokoomuksella on erinomainen ehdokasjoukko. Vaalityötä tehdäänkin hyvässä tiimihengessä.

image

Kuvassa olen upean loimaalaisen ehdokkaamme Tarja Mäki-Punto-Ristasen kanssa hänen vaalikahvilassaan, jossa olen saanut vierailla jo useampaan otteeseen! Kiitos yhteistyöstä Tarja ja kaikki ehdokkaamme!

Suklaamunia seudulle!

pääsiäinen

Lankalauantai kului pääsiäispuuhissa ihanan tiimin kanssa! Rundimme kiersi reittiä Salo-Piikkiö-Kaarina-Turku-Naantali-Raisio. Suklaamunat maistuivat ja sanoma kiinnosti!

pääsiäinen3

Hyvää pääsiäistä!

image

 

Pitkäperjantaina vietetään rauhallista päivää kotona. Kampanjakiertue  jatkuu jälleen lauantaina innostuneella otteella!

Leffakiertue Kokoomusnuorten kanssa

Kokoomusnuoret ja me nuoret eduskuntavaaliehdokkaat järjestimme leffakiertueen, joka tavoitti elokuvayleisön Paimiossa, Loimaalla, Salossa, Uudessakaupungissa ja Turussa. Kiva tapa kutsua ihmisiä katsomaan uutuusleffaa (Big Game) ja muistuttaa samalla eduskuntavaalien lähestymisestä.

Kuvassa tunnelmaa kiertueen päätöspaikalta Turusta. Kokoomusnuorten pj Janina Myllymäki haastattelee minua ennen leffan alkua mm. perusopetuksen kehittämistarpeista.

image

Kahvia ja koulupaneeleita

Maanantai on perinteisesti minulle kaupungintalopäivä, mutta tällä viikolla aamu starttasi kahvirepun kanssa rautatieasemalla ja jatkui somerolaisia tapaamaan. Iltapäivän aloitti vaalipaneeli Hermannin koulussa, jossa oppilaat hoitivat käytännön jutut ammattimaisin ottein! Illalla oli sitten vuorossa kaupunginhallituksen kokous.

Tuttuja kasvoja!

image

Salossa Astrum-keskuksen mainostaululla näkyy tuttuja kasvoja!

Viikonlopputunnelmia

image (2)

Maaliskuun kolmantena viikonloppuna kiersimme tiimin kanssa Salossa, Mynämäellä ja Turussa. Kahvi teki kauppansa kahvirepusta ja tunnelma oli mainio! Parasta oli kun nettisivujen kautta tulvi mukavaa palautetta hyvistä keskusteluista – se kannustaa eteenpäin. Olettehan yhteydessä!

tiimiturussa

 

Kampanjointi käynnissä ihan kunnolla!

Edes hyytävä viima ei häirinnyt kampanjalauantain menoa tänään! Liikkeelle Salon torilta, jossa yhdessä Petteri Orpon kanssa, Kaarinan kautta Turkuun antiikkimessuille. Paljon hyviä keskusteluja, kivoja kohtaamisia. Vaalit ovat nyt selvästi alkaneet kiinnostaa.

Torilla

Valdebatten ja Veturitalli

Vilkas perjantai. Keskipäivällä Bildningsalliansenin järjestämässä ruotsinkielisessä vaalipaneelissa puhumassa koulutusasioista. Illalla Veturitallilla yhdessä Anne-Mari Virolaisen kanssa Salon Kokoomusnaisten kanssa. Hyvä päivä jälleen!

valdebatten

Ministerin matkassa

Arvostamani miehen seurassa hieno päivä! Elinkeinoministeri Jan Vapaavuori vieraili tänään Salossa ja Turussa. Oli hieno huomata, että ajatuksemme työstä ja työllisyydestä, siitä miten Suomi saadaan nousuun ovat hyvin yhteneväiset. Kiitos, Janne, tästä päivästä seurassasi!

Janne

Kuvauksissa

Jännä aamupäivä TV-mainoksen kuvauksissa. Melkoinen homma, puristaa se, mitä haluaa edistää ja minkä puolesta tehdä työtä 10 sekuntiin. Pian nähdään, miten onnistuimme!

kuvaukset

Vaalipaneelissa Loimaalla

Korjausliike Loimaalla. Kokoomusnaisten vaalipaneelissa puhuimme tarpeesta uudenlaiselle poliittiselle yhteistyölle. Sellaistahan olemme Salossa kaupunginhallituksessa nyt pari vuotta rakentaneet. Muita isoja esillä olleita asioita olivat työllisyys ja koulutus. Kiitos loimaalsisille hyvästä paneelista. Go, Bisons!

Loimaan paneeli

Sukututkijat ja Sotilaspojat Salossa

Nautin kaupunginhallituksen puheenjohtajan työn parhaita hetkistä jälleen lauantaina. Sain viedä tervehdyksen valtakunallisille sukututkimuspäiville sekä Sotilaspoikien vuosijuhlaan. Hienoja tilaisuuksia molemmat!

perinnekilta

Ministerivieras Salossa

Sosiaaliministeri Laura Räty vieraili tänään Salossa. Oli kiva tavata ehdokaskollega ja vaihtaa kuulumisia vaalikentiltä.   Plaza tänään

Uutta virtaa

Välillä on pakko tuulettaa päätä lenkillä. Hyvää lenkkiseuraa saan koirastamme Helmistä. Usein lenkkipolkumme vie Uskelan kirkkomäen kautta. Sieltä on hienot näkymät Saloon.Kirkkomäellä Helmin kanssa

Kokoomus ja Annika kuuntelevat

Torilla saa palautetta niin nuorilta kuin vanhoilta. Ilmapallojen värivalinta on tärkeä päätös. :)Liedon torilla syksy 2014

Salon torilla

Salon torilla riitti hyörinää! Annikapinssejä komeilee nyt salolaisten rintamuksissa.

Pinssejä

Pinssipajalla

Pinssejä tehtiin Tatun pajalla läjäkaupalla. Isolla, mukavalla porukalla. Yhdessä tekeminen on tosi kivaa! :)

ruiskukka_lohi_harmaa

Itsenäisyyspäivänä

sain kunnian viedä kaupungin tervehdyksen itsenäisyyspäivän juhlaan Salossa. Mukana juhlimassa olivat valtuuston puheenjohtaja Jorma Elovaara sekä kirkkovaltuuston pj Marjatta Hyttinen.

image-6-e1426012625138-768x1024

 

Piirikokous vahvisti

ehdokkaat kevään eduskuntavaaleihin. Me ehdokkaat esittelimme itsemme piirikokousväelle.  piirikokous Raisiossa syksy 2014

Nuorkauppakamari

piti isoa kokoustaan syksyllä Salossa. Olin siellä mukana, niin kuin Pekka Hyysalokin :)

image-1-e1426014208783-768x1024

Uudenkirkon pitäjäjuhlia

vietettiin elokuussa Halikossa. Pääpuhujana oli hiihtolegenda, kansanedustaja Marjo Matikainen-Kallström. Sain kunnian viedä kaupungin tervehdyksen juhlaan.

image-2-e1426014354489-768x1024

Salon kesäisellä torilla

Salon kesäisellä torilla tapaa aina ystäviä ja tuttavia. Pikaisesta torikäynnistä tulee helposti pitkä, mutta aina mukava tapahtuma. Tällä kertaa tapasin meidän miehen, Iken. Iken kanssa on aina kiva jutella.

image-3-e1426013149232-768x1024

 

Puoluekokouksessa Lahdessa

Puoluekokouksessa Lahden Sibeliustalolla. Meitä salolaisia oli siellä runsas joukko, tässä mukana Marjatta Hyttinen sekä Juha Punta. Mieleenpainuva kokous!puoluekokous Lahdessa 2014